Cabina Foto Fantastic

Singurele amintiri care raman dupa eveniment

CABINA FOTO DESCHISA

Fă cunoștință cu Fantastic PhotoBooth, cabina noastră foto. Conceptul versatil și designul ne permit să o instalăm în orice locație, fie că e vorba de indoor sau outdoor.

Interfața cu touchscreen le oferă tuturor posibilitatea de a se vedea înainte de fotografie, prin opțiunea live-view. Îndată ce Fantastic PhotoBooth termină fotografia, aceasta va apărea pe ecran, de unde invitații tăi o pot printa sau distribui în social media.

Tot procesul e simplu și ușor de înțeles, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari – smile, snap, print!


SHARE THE FUN

Dacă nu există pe Facebook, înseamnă că nu s-a întâmplat! De la cabina foto poți trimite fotografiile direct pe e-mail sau le putem încărca pe Facebook în timp real! De ce să nu împărtășești experiența fun cu toți cei 100 sau 1000 de prieteni?

Partea cea mai bună e că opțiunea de social sharing este inclusă în orice pachet.

PRINTURI INSTANT

Toate pachetele de cabină foto includ printuri instant, nelimitat. Iar când spunem nelimitat, chiar înseamnă nelimitat. 8 oameni în fotografie? Printăm cu drag câte una pentru fiecare! Tot ce trebuie să faci e să-i găsești loc pe frigiderul de acasă!

Și fotografiile nu le primești așa, oricum – fiecare print vine însoțit de benzi magnetice, precum și un plic kraft.


Servicii Incluse:

Lumină studio & aparat foto DSLR
Imprimantă premium (1 print/12 secunde)
Fotografii & printuri nelimitate
Design print 100% personalizat
1- 3 Fundaluri foto – Green Screen
Propsuri & recuzită standard
Plicuri kraft & benzi magnetice (1×4 cm)
Memorie USB cu pozele dupa eveniment

Left & Right

CE E O CABINĂ FOTO DESCHISĂ?

Te poți gândi la noi ca la un mini studio foto cu suficient spațiu pentru tine și prietenii tăi! Cabina foto clasică era închisă. Îmbinând vechiul cu noul într-un mod armonios și caracteristicile fotografiei profesionale de studio cu divertismentul, transformăm fiecare cadru într-o amintire de neuitat.

CUM SE FAC FOTOGRAFIILE?

Avem un soft fain care le face singur. Practic, trebuie doar o persoană care să acționeze touch screenul pentru a începe numărătoarea inversă. Fotografiile sunt făcute doar când e atins ecranul, așa ne asigurăm că toată lumea e gata și toate fotografiile sunt de calitate superioară. Invitații tăi se pot vedea live pe ecranul cabinei.